Ei vielä kommentteja

Suomen Volkkariyhdistys ry. jäsenmaksu 2017

FVWAn jäsenmaksu vuodelle 2017 on nyt lähtenyt liikkeelle sekä sähköpostilla, että kirjeitse, niin varsinaisille kuin perhejäsenille.

Ne jäsenet, joiden sähköpostiosoite on ollut meillä tiedossa, on saanut jäsenmaksun sähköpostiinsa (yli 1000 jäsentä) ja loput jäsenet saavat lähipäivinä jäsenmaksunsa kirjepostina.

HUOM!

Käytä EHDOTTOMASTI viitenumeroa maksaessasi jäsenmaksua. Viiteaineisto haetaan pankista automaattisesti ja väärällä viitteellä tulleet maksut ovat hankalia selvittää ja epäselvyyksien vuoksi mm. Volkkari-lehden saapuminen voi keskeytyä.

Yhdistyksen tiedotteet ja jäsenmaksut toimitetaan jatkossa sähköpostitse. Näin yhdistys säästää suuren summan rahaa, joka saadaan jatkossa käytettyä tapahtumien ja muiden asioiden edistämiseksi. Jos sinulla ei ole sähköpostia, niin toimitamme laskut jatkossakin kirjeitse.

Jos saat jäsenmaksusi kirjepostina, niin ilmoita meille myös sähköpostisi osoitteeseen: [email protected] tai puhelimitse, Heidi Heliste, puh. 040 143 1955. Täytä ilmoitukseen seuraavat tiedot:

– nimesi
– osoitteesi
– puhelinnumerosi
– sähköpostiosoitteesi

Mikäli sinulla on laskulla olevista jäsentiedoistasi huomautettavaa, tai toivot saavasi laskun jatkossa poikkeuksellisesti kirjeitse, niin ole yhteydessä jäsenrekisterihoitajaan mitä pikimmiten. Huomaa, että FVWA:n sääntöjen mukaan yhdistyksestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla asiasta hallitukselle, puheenjohtajalle tai jäsenrekisterihoitajalle. Laskun maksamatta jättäminen ei automaattisesti päätä jäsenyyttä vaan estää pelkästään FVWAn jäsenetujen hyödyntämisen.

Muistathan, että FVWAn varsinainen jäsen saa mm. seuraavat edut:

– Volkkari-lehti 5 kertaa vuodessa
– Silja Line Club One -etu
– K1 Katsastus, alennusta katsastushinnoista
– FHRA jäsenyys, vain 10 e / vuosi
– FHRA jäsenyyden kautta moniin suuriin tapahtumiin pääsymaksualennus
– FVWA:n tapahtumissa sisäänpääsyalennus, mm. Boxer Speed Day.
– Bug In Finn-tapahtuman aamiaisliput
– FVWA.fi-sivuston jäsenosion käyttöoikeus
– Mahdollisuus vaikuttaa yhdistystoimintaan äänestyksissä, hallituksessa yms.

Aktiivisena jäsenenä säästät siis jäsenmaksun verran rahaa pelkästään Bug In Finn ja Boxer Speed Day majoitus-, ruokailu-, ja pääsymaksuetuina, joten muut edut, kuten laadukas Volkkari-lehti ovat pelkkää bonusta!

Toivotamme kaikille jäsenillemme oikein hyvää ja harrasterikasta vuotta 2017!

Kommentointi on suljettu