Ei vielä kommentteja

Jäsenmaksuja vuodelle 2017 vielä saapumatta, toimi heti!

Moikka kaikille FVWAn jäsenille!

Vuoden 2017 jäsenmaksuja on saapunut tilille mukavasti, suurkiitos kaikille maksaneille! Tänä vuonna lähetimme laskut sekä sähköpostitse, että kirjepostilla (riippuen siitä, oliko jäsenen sähköpostiosoite tiedossa vai ei).

Eräpäivään mennessä maksaneita kirjepostijäseniä oli noin 2/3 ja sähköpostilla laskutetuista noin 1/2. Lähetimme muistutukset laskuista eilen niin kirjepostina kuin sähköpostilla, joten mikäli maksusi ei syystä tai toisesta ollut kirjautunut pankin tietoihin ennen eilistä, niin olet saanut siitä muistutuksen sähköpostiisi tai saat sen kirjeitse muutaman päivän sisällä.

HUOM!

Volkkari 1/2017 lehti on menossa painoon piakkoin. Lehden mukana toimitetaan myös jäsenkortti vuodelle 2017. Lehden ja kortin saamisen edellytyksenä on se, että jäsenmaksu on maksettu ja se näkyy yhdistyksen tilillä, kun lehti menee painoon. Jos maksu näkyy vasta tämän jälkeen, niin jäsenrekisterinhoitaja joutuu lähettämään lehden ja jäsenkortin käsin.

Saamme tiliotteen pankista viikoittain, joten maksutiedot laahaavat aina hieman perässä, mutta tällä hetkellä noin 1000 jäsenen jäsenmaksu on vielä maksamatta vuodelle 2017. Emmehän halua, että jäsenrekisterinhoitajan kevät menee pelkästään Volkkari-lehden ja jäsenkorttien lähettämisen merkeissä, emmehän?

Pyydämme siksi, että suoritat jäsenmaksusi hetimiten, jotta kaikilta säästyy aikaa ja vaivaa, ja saat lehden sekä jäsenkortin suoraan painosta ajallaan! Mikäli et ole saanut jäsenmaksua sähköpostitse tai kirjeitse, niin ota heti yhteyttä jäsenrekisterihoitajaan ( [email protected] ), niin korjataan asia mitä pikimmiten!

Tomppa / Nettivastaava
FVWA Hallitus

Kommentointi on suljettu