Hallitus

Ari Hilden

Ari Hilden on kotoisin Akaan Viialasta. Hän osti ensimmäisen kuplan vuonna -89, sen jälkeen hänellä on ollut jos jonkinmoista Volkkari-härpätintä. Ari on harrastanut myös kiihdytystä enemmänkin ja paras aika on kunnioitettavat 12,6. Tällä hetkellä Arilla on harrastepelinä on kupla vm. -63. FVWAn hallitukseen Ari päätyi puhtaasti kiinnostuksesta ja halusta vaikuttaa.

Mikko Saari

Mikko on naimisissa ja kolmen lapsen isä. Volkkareita on ollut useita 90-luvulta saakka. Mikko asuu Tampereella ja talli “Dubber Ducks” on Nokialla. Hän ajaa T4:lla ja työn alla on -88 mallinen Tölkki sekä -63 Kupla. Mikolta on leuasta leikattu syöpä, mikä haittaa hieman artikulaatiota. Ellet saa selvää niin pyydä toistamaan!

Tommy Tauriola

Tommy “Aircooled Tomppa” Tauriola on harrastanut volkkareita 90-luvun puolesta välistä. Erilaisia volkkareita on vuosien varrella Tompan käsien läpi kulkenut kymmeniä. Tällä hetkellä harrastepelejä on 5 kappaletta, aina pallokeulasta avo-Ghiaan. Tomppa ajaa myös Urho-sarjaa KG-Racing tiimin kuljettajana.

Juha Kuittinen

Paavo Muuri

Maija Tiilola

Kai Heinonen

Mikko Pihala

Timo Varis