Hallitus

Ari Hilden

Ari Hilden on kotoisin Akaan Viialasta. Hän osti ensimmäisen kuplan vuonna -89, sen jälkeen hänellä on ollut jos jonkinmoista Volkkari-härpätintä. Ari on harrastanut myös kiihdytystä enemmänkin ja paras aika on kunnioitettavat 12,6. Tällä hetkellä Arilla on harrastepelinä on kupla vm. -63. FVWAn hallitukseen Ari päätyi puhtaasti kiinnostuksesta ja halusta vaikuttaa.

Eva Vilonen

Eva on monivuotinen yhdistysaktiivi ja kotoisin pääkaupunkiseudulta. Eva on monelle pitkään yhdistyksessä jäsenenä ja toimihenkilönä olevalle tuttu mm. Bug In Finn, Boxer Speed Day ja American Car Show järjestelyissä avustamisen ansiosta. Evan pyrkimyksenä on tutustua mahdollisimman moneen yhdistyksen jäseneen. Saa tulla juttelemaan!

Mikko Saari

Mikko on naimisissa ja kolmen lapsen isä. Volkkareita on ollut useita 90-luvulta saakka. Mikko asuu Tampereella ja talli “Dubber Ducks” on Nokialla. Hän ajaa T4:lla ja työn alla on -88 mallinen Tölkki sekä -63 Kupla. Mikolta on leuasta leikattu syöpä, mikä haittaa hieman artikulaatiota. Ellet saa selvää niin pyydä toistamaan!

Tommy Tauriola

Tommy “Aircooled Tomppa” Tauriola on harrastanut volkkareita 90-luvun puolesta välistä. Erilaisia volkkareita on vuosien varrella Tompan käsien läpi kulkenut kymmeniä. Tällä hetkellä harrastepelejä on 5 kappaletta, aina pallokeulasta avo-Ghiaan. Tomppa ajaa myös Urho-sarjaa KG-Racing tiimin kuljettajana.

Juha Kuittinen

Paavo Muuri

Maija Tiilola

Kai Heinonen

Mikko Pihala

Timo Varis