Ei vielä kommentteja

FVWA jäsenrekisterin uudistuksesta ja vuoden 2017 jäsenmaksuista

Olemme juuri ottaneet käyttöön uuden jäsenrekisterin ja sen myötä jäsenten lisääminen, käsittely ja muuttaminen helpottuu jatkossa huomattavasti.

Samalla uudistamme taustalla FVWA.fi-kotisivuja, joille voit FVWAn jäsenenä jatkossa (uusien sivujen julkistus maaliskuun aikana) kirjautua omalla sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla ja päivittää tietojasi. Samoilla kirjautumistiedoilla pääsee jatkossa myös yhdistyksen suljetuille jäsensivuille. Tiedotamme tästä tarkemmin, kun sivujen julkaisu on ajankohtainen.

Kaikki yhdistyksen viralliset ja jäsenistöä koskevat tärkeät tiedotteet, sekä vuosittaiset jäsenmaksutiedot toimitetaan jatkossa mahdollisuuksien mukaan sähköpostitse. Lähettämällä kaikki laskut sähköpostilla yhdistys säästää merkittävän summan rahaa, joka saadaan jatkossa käytettyä tapahtumien ja muiden asioiden edistämiseksi.

TÄRKEÄÄ!

Jotta tavoittaisimme jäsenistömme jatkossa paremmin ja saisimme mahdollisimman monta jäsenmaksua lähetettyä sähköpostitse, niin toivoisimme jäsentemme ottavan meihin yhteyttä asian tiimoilta.

Lähetä siis meille sähköpostilla yhteystietosi, sisältäen:

Nimesi =
Osoitteesi =
Puhelinnumerosi =
Käytössäsi oleva sähköpostiosoite =

Tietojen toimitusosoite: [email protected]

Kunniajäsenet ovat edelleen vapautettuja jäsenmaksusta ja ymmärrän toki myös, mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta. Tällöin toimitamme tiedotteet ja laskut kirjeitse, kuten ennenkin.

Muistathan, että yhdistyksen varsinainen jäsen saa mm. seuraavat edut:

– Volkkarilehti 5 kertaa vuodessa
– Silja Line Club One etu
– K1 Katsastus alennus katsastushinnoista
– FHRA jäsenyys vain 10 e / vuosi (norm. 25 e)
– FHRA jäsenyyden kautta moniin suuriin tapahtumiin pääsymaksualennus
– FVWA:n tapahtumissa sisäänpääsyalennus, mm. Boxer Speed Day.
– Bug In Finn-tapahtuman aamiaisliput
– FVWA.fi-sivuston jäsenosion käyttöoikeus
– Mahdollisuus vaikuttaa yhdistystoimintaan äänestyksissä, hallituksessa yms.

Toivoisin, että jakaisitte tätä tiedotetta FVWA-tuttavienne piirissä, jotta se saavuttaa jäsenistön mahdollisimman laajasti. Tämä on meidän kaikkien edun mukaista ja toivon mukaan säästämme tällä toimenpiteellä vuositasolla tuhansia euroja, jotka voidaan käyttää yhteisen hyvän edistämiseen.

Länsi-Uudenmaan jaos on jo erityisesti kunnostautunut toimittamalla päivitettyjä yhteystietojaan, kiitos siitä kaikille jaoksen jäsenille ja Marko Stenbergille! Nyt vaan kaikki muut jaokset mukaan talkoisiin, niin saadaan kaikkien tiedot ajan tasalle!

ystävällisin terveisin,

Tomppa Tauriola
FVWA Hallitus / Nettivastaava

Kommentointi on suljettu